Despre Noi

Nordis Travel reprezinta experienta, increderea si entuziasmul unei noi calatorii! Filozofia noastra este bazata pe calitatea serviciilor, transparenta si corectitudine, pentru a crea parteneriate solide, pentru a livra incredere si fidelitate. Suntem autentici si ne vom spune povestea si in mediul online prin intermediul jurnalelor de calatorie si a tuturor destinatiilor pe care urmeaza sa le vizitati!.

Suntem Aici pentru dvs.

Monday - Friday 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED

+40728047999

Luni - Vineri 8.00 - 18.00

Top
Circuit Israel. Top 5 cele mai frumoase locuri din Israel - Circuite Nordis Travel
fade
3441
post-template-default,single,single-post,postid-3441,single-format-standard,mkd-core-1.3,mkdf-social-login-1.4,mkdf-tours-1.4.3,voyage-ver-2.1,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-side-area-uncovered-from-content,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive
Circuite Nordis Travel / Fără categorie  / Circuit Israel. Top 5 cele mai frumoase locuri din Israel
1 iun.

Circuit Israel. Top 5 cele mai frumoase locuri din Israel

Israelul este o țară frumoasă, nu se poate nega acest fapt. Cu peisajele și peisajele sale diverse, de la deșertul din partea de sud până la dealuri verzi luxuriante din nord, această frumusețe este incredibil de variată. În timp ce călătoriți într-un circuit în Israel, suntem sigur că veți rămâne uimit de frumusețea pe care această țară o are de oferit. Iată cinci dintre cele mai frumoase locuri din Israel pe care ați putea dori să le vedeți atunci când decideți ce să mergeți într-un circuit în Israel.

Hula Valley

Hula Valley din nordul îndepărtat al Israelului este foarte diferită de deșertul nisipos. Această zonă este una dintre cele mai importante puncte de oprire ale păsărilor migratoare și, ca urmare, este unul dintre cele mai bune locuri de observare. Până de curând, a fost o mlaștină, dar a fost drenată și reabilitată. Astăzi, oamenii din întreaga lume vizitează doar pentru a observa păsările și fotografia zborul. Însă liniștea din jur și activitățile de agrement transformă Hula Valley într-un loc minunat de vizitat într-un circuit în Israel.

Zona a devenit a doua casă pentru mii de păsări migratoare care trec prin zonă toamna și primăvara, precum și casa multor păsări native. Peste 200 de specii, inclusiv berze, pelicani, cormorani și egrete, rămân în rezervație, știind că pot găsi o sursă abundență de hrană aici. Rezervația adăpostește și plante acvatice rare, cum ar fi stuful de hârtie și nufărul alb. Bivolii de apă pasc în anumite zone ale rezervației, iar vulturul cu coadă albă scrutează orizontul.

Circuit Israel
Cranes Flock at Sunrise Lake. Pastoral Landscape of Hula Valley Reserve. Major stopover for Birds Migrating between Africa, Europe and Asia. North of Israel. Wonderful world. Environment protection

Hula Valley este un loc magic, al istoriei, al naturii și al miracolelor. Este cel mai bun loc pentru observarea păsărilor din Israel și unul dintre cele mai bune din lume datorită poziționării sale pe o rută de migrație pentru păsările care călătoresc din Europa în Africa și Asia. Rezervația naturală Hula Valley și valea în ansamblu oferă observarea păsărilor, drumeții și plimbări nesfârșite, trasee pentru biciclete și peisaje naturale.

La începutul anilor 1990, una dintre zonele văii a fost din nou inundată ca urmare a ploilor abundente. Astfel, s-a decis dezvoltarea zonei înconjurătoare și lăsarea zonei inundate așa cum era. Noul sit, numit Agmon HaHula are poteci pentru plimbări sau drumeții, puncte pentru fotografie și telescoape pentru observarea miilor de păsări care locuiesc în zonă. Vizitatorii pot face, de asemenea, tururi ghidate care oferă explicații despre păsările care locuiesc în Vale.

Craterul Ramon

Craterul Ramon din deșertul Negev a fost, timp de secole, o minune. Considerat a fi opera unui asteroid care s-a ciocnit cu Pământul și a creat un relief uriaș asemănător unui crater, acum se știe că craterul Ramon este de fapt rezultatul eroziunii apei atunci când deșertul a fost, cu mii de ani în urmă, acoperit de oceane. Cu perspectiva sa incredibilă și clima unică și fauna sălbatică, craterul Ramon este cu siguranță unul dintre cele mai frumoase locuri din Israel.

Circuit Israel

Craterul Ramon din deșertul Negev din Israel este cel mai mare crater de eroziune din lume, măsoară 40 km în lungime și între 2 și 10 km în lățime, are forma unei inimi lungi și formează cel mai mare parc național din Israel, Rezervația Naturală Ramon.

Vizitarea craterului Ramon poate varia de la o oprire într-o călătorie prin Negev pentru a vedea craterul de sus sau o vizită mai lungă pentru a descoperi istoria zonei, pentru a face drumeții, plimbări cu bicicleta pentru a observa geologie unică a zonei într-un circuit în Israel.

Orașul de Aur, Ierusalim

Ierusalimul, „Orașul de aur” este frumos. Fie că îl observi de aproape, mergând pe străzile înguste ale orașului vechi, fie că te dai înapoi și admiri panorama dintr-unul dintre punctele de vedere uimitoare precum Promenada Haas. Considerat atât de sfânt, îl fac unul dintre cele mai frumoase locuri de vizitat din Israel. Există multe modalități de a vizita Ierusalimul, dar consultați tururile noastre din Ierusalim pentru câteva opțiuni excelente pentru a începe să explorați acest oraș.

Ierusalimul este epicentrul religios și istoric al lumii. Un oraș suprarealist și vibrant, sfânt pentru evrei, musulmani și creștini – peste o treime din toți oamenii de pe pământ. Ierusalimul este pe cât de unic, pe atât de special. Dincolo de semnificația sa religioasă și istorică, Ierusalimul este capitala Israelului modern și un oraș dinamic. Ierusalimul trebuie văzut pentru a fi crezut. Explorarea Ierusalimului într-un circuit în Israel este fantastică, iar dacă este prima dată când vizitezi acest loc glorios, un tur al Ierusalimului este obligatoriu fiind însoțit de un ghid turistic.

Orașul vechi al Ierusalimului este plin de elemente istorice și religioase care fac acest oraș atât de special. Zona cu ziduri de un kilometru pătrat este esențială pentru iudaism, islam și creștinism. Zidul de Vest din Cartierul Evreiesc este ultimul zid rămas din complexul Templului Evreiesc. De asemenea, este cel mai sfânt loc din iudaism. Isus a murit, a fost îngropat și a înviat în Ierusalim. Biserica Mormântului din Orașul Vechi este împărțită între multe confesiuni. Aici trăiesc patru religii: evreii, musulmanii, creștinii și armenii. Fiecare contrastează unul cu celălalt, dar ceea ce rămâne bizar este felul în care locuitorii acestei zone fac afaceri zilnice.

Ierusalimul de Vest este capitala Israelului modern, care conține clădiri moderne la care te-ai aștepta de la orice capitală. Deși nu este la fel de modern ca orașul Tel Aviv (la doar 45 de minute de drum), Ierusalimul a devenit un centru cultural distins. Toate clădirile din oraș trebuie, prin lege, să aibă fațadele îmbrăcate în piatra aurie pentru care orașul este faimos.

Centrul modern al Ierusalimului este zona pietonală din jurul străzii Ben-Yehuda. Există multe muzee care merită vizitate într-un circuit în Israel. Dintre toate, poate cel mai important este Yad Vashem. Pe frumosul Munte Herzl, acesta este memorialul Israelului, fiind dedicat milioanelor de oameni care au pierit în Holocaust. Incredibilul muzeu spune povestea Holocaustului. Folosește cuvinte, arhitectură înfiorătoare și afișaje multimedia în mișcare. Este un loc pe care toată lumea ar trebui să-l viziteze. Apoi, trebuie amintit Muzeul Israelului, care găzduiește o selecție uriașă de expoziții artistice, arheologice, istorice și culturale. Acestea includ Manuscrisele de la Marea Moartă, celebre în lume.

Niciun circuit în Israel nu este complet fără o vizită Ierusalim!

Marea Moartă

Marea Moartă este cel mai jos loc de pe pământ, fiind considerată, fără nicio îndoială, unul dintre cele mai frumoase locuri din Israel. Apele sale saline de un albastru strălucitor combinate cu lumina strălucitoare a soarelui din deșertul Negev creează răsărituri și apusuri magnifice pe care le vei admira într-un circuit în Israel.

Circuit Israel

Marea Moartă, cunoscută în ebraică drept Yam Ha-Melakh (Marea Sării) este cel mai jos punct de pe pământ. Apa sărată este  renumită și pentru proprietăți sale de vindecare. Puteți experimenta, de asemenea, și tratamentele spa oferite de multe hoteluri din zonă. La doar o oră cu mașina de Ierusalim, marea este un loc popular printre israelienii care doresc câteva zile de relaxare pentru a profita de proprietățile medicale ale apei. Oamenii se acoperă celebru în noroi bogat în minerale și plutesc în apele sărate.

Apus de soare pe Coasta Mediteraneană

Coasta mediteraneană a Israelului aduce în fiecare seară apusuri uimitoare! Fie că te de-a lungul plajei din Tel Aviv, vizitezi situl arheologic de la Cezareea sau observi apusul din vârful Muntelui Carmel, probabil că vei fi uimit de nuanțele magnifice de roșu și portocaliu pe care cerul le va afișa o dată cu dispariția soarelui dincolo de orizont.

Orașul Haifa este centrul industrial al Israelului, fiind unul dintre porturile majore ale țării. Orașul este renumit pentru Grădinile Bahai, grădinile terasate uluitoare care se înclină în josul Muntelui Carmel până la Marea Mediterană și găzduiește centrul mondial al credinței Bahai.

Circuit Israel

Tel Aviv este capitala economică și culturală a Israelului. Flancat de Marea Mediterană, unii l-au numit Miami din Orientul Mijlociu. Orașul este plin de locuri incredibile de vizitat, acesta este de fapt Israelul modern.

Amintiți-vă, Israelul este o țară mică și nimic nu este prea departe! Veți avea și timp de relaxare la Marea Moartă, de plimbări pe străduțele din Haifa sau Tel Aviv, dar veți trăi momente unice la Zidul Plângerii sau la Mormântul Sfânt într-un circuit în Israel! Ești pregătit pentru vizita în Țara Sfântă?

Alina Steinberg
You don't have permission to register