Despre Noi

Nordis Travel reprezinta experienta, increderea si entuziasmul unei noi calatorii! Filozofia noastra este bazata pe calitatea serviciilor, transparenta si corectitudine, pentru a crea parteneriate solide, pentru a livra incredere si fidelitate. Suntem autentici si ne vom spune povestea si in mediul online prin intermediul jurnalelor de calatorie si a tuturor destinatiilor pe care urmeaza sa le vizitati!.

Suntem Aici pentru dvs.

Monday - Friday 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED

+40728047999

Luni - Vineri 8.00 - 18.00

Top
Circuit Fiordurile Norvegiei. Descoperă cele mai frumoase fiorduri din Norvegia - Circuite Nordis Travel
fade
479
post-template-default,single,single-post,postid-479,single-format-standard,mkd-core-1.3,mkdf-social-login-1.4,mkdf-tours-1.4.3,voyage-ver-2.1,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-dark-header,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-side-area-uncovered-from-content,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive
Circuite Nordis Travel / Travel  / Circuit Fiordurile Norvegiei. Descoperă cele mai frumoase fiorduri din Norvegia
5 apr.

Circuit Fiordurile Norvegiei. Descoperă cele mai frumoase fiorduri din Norvegia

Oricine își propune să viziteze Norvegia are ca obiective principale fiordurile și aurora boreală. Nu toată lumea pare să știe de fapt ce este cu adevărat un fiord. Norvegienii folosesc denumirea de fiord într-un sens mai larg, și anume la orice golf, în timp ce definiția geologică a unui fiord este o intrare lungă și îngustă, cu laturi abrupte sau stânci, creată de un ghețar. Nu te poți uita pur și simplu la o hartă a Norvegiei și alege la întâmplare un fiord de vizitat, dar recomandarea este de a pleca într-un circuit Fiordurile Norvegiei organizat de Nordis Travel. Descoperă magia fiordurilor și pornește într-o aventură cum doar o dată în viață vei trăi! Un circuit Fiordurile Norvegiei îți dezvăluie un ținut îndepărtat care merită descoperit, unde munții spectaculoși, cascadele, orașele și fiordurile oferă peisajul perfect pentru vacanțe memorabile, croaziere și tururi culturale. O călătorie completă, un circuit de 8 zile organizat de Nordis Travel, cu plecare pe 14 august 2022.

Hjørundfjord

Hjørundfjord este uimitor și mai puțin vizitat decât Geirangerfjord și Sognefjord, așa că aici vei găsi liniștite și te vei putea bucura de conexiunea cu natura. Dacă vrei să vizitezi Hjørundfjord într-o excursie de o zi, este posibil acest lucru, cu barca de la Ålesund. După vizita la Hjørundfjord, poți merge mai departe în Norangsfjord, pentru a servi prânzul la Hotelul Union Øye. Hotel Union Øye este unul istoric și oferă o experiență unică, cu un aer nordic inconfundabil. Cei pasionați de aventură, pot merge cu caiacul până la fiordul Hjørundfjord, plecând tot din Øye.

Romsdalsfjord

În timp ce Hjørundfjord este cel mai frumos fiord, Romsdalsfjord  oferă o experiență cu adevărat autentică, cu posibilitatea de a face drumeții și de a merge în camping, pentru o conexiune deplină cu natura. Peisajele de aici sunt cu adevărat impresionante, cu munți acoperiți de de zăpadă chiar și la sfârșitul lunii iunie.

Romsdalsfjord, Norvegia

Lyngenfjord

Peisajele de aici sunt cu adevărat incredibile, iar fluxul de turiști este unul redus spre deosebire de principalele fiorduri din sudul Norvegiei. De aici vei putea vedea Soarele de la miezul nopții în timpul verii și aurora boreală din septembrie până în martie. Te poți caza într-un iglu de sticlă la Lyngen North, varianta ideală pentru a urmări aurora boreală.

Sognefjord

Sognefjord este cel mai lung și mai adânc fiord din Norvegia și al doilea ca lungime și adâncime din lume, întinzându-se pe o distanță de 200 de kilometri și  ajungând până la 1.000 de metri adâncime. Acesta este unul dintre cele mai populare fiorduri, fiind frecventat de turiști, atât pentru peisajele spectaculoase, cât și pentru faptul că este destul de accesibil din Bergen. Ai posibilitatea să iei barca expres de la Bergen în Sognefjord, sau poți să explorezi toată zona în timpul unei excursii cu mașina.

Sognefjord, Norvegia

Nærøyfjord

Nærøyfjord este o ramură a fiordului Sognefjord, de menționat deoarece este cu siguranță unul dintre cele mai frumoase fiorduri din Norvegia. Acesta este și unul dintre cele mai vizitate fiorduri din Norvegia, așa că dacă vei veni vara, vei găsi o mulțime de turiști aici.

Geirangerfjord

Întrebați un norvegian care este cel mai frumos fiord din Norvegia și sunt șanse mari să spună Geirangerfjord . Geirangerfjord este cu siguranță unul dintre cele mai populare fiorduri din Norvegia și din motive întemeiate. Vederile de aici sunt cu adevărat epice.

Descoperă frumusețea unică a naturii, pătrunde în inima fiordurilor la bordul unei nave de croazieră. În unele locuri, vei fi uimit că vei putea atinge peretele muntelui cu mâna. O experiență care merită trăită o dată în viață, unde te vei simți stăpânul lumii de la înălțimea punctelor de observare care atrag anual mii de turiști dornici să surprindă locurile unice ale Norvegiei. Nu uitați să vă luați și haine mai groase într-un circuit Fiordurile Norvegiei, deoarece aici vremea se poate schimba de la o oră la alta, iar pelerina de ploaie nu trebuie să lipsească. În plus, de la ghizi experimentați veți afla povești cu troli, pe celebrul drum al trolilor sau cu vikingi!

Alina Steinberg
You don't have permission to register